Dit is wat anderen over de lezing van Tineke zeggen:

BozkaBeste Tineke,
Bedankt voor je fantastische lezing. Het was zeer inspirerend en motiverend. Ik geloof dat je het leven van veel mensen kunt veranderen, met jouw passie. Jouw korte oefening was zeer verhelderend voor me.
Bozka Ballová

richard-manuelBeste Tineke,
Ik heb naar je presentatie geluisterd. Ik vond de manier waarop je jouw content bracht geweldig. Jij staat voor de groep, vol met energie en passie. Ik leer graag meer van je.
Richard Manuel

meisjeshuisTijdens een goed bezochte editie van Het Netwerkcafe in Het Meisjeshuis te Delft heeft Tineke een verrassende presentatie gegeven. De persoonlijke manier waarop zij dat deed maakte de presentatie boeiend en echt iets van deze tijd! De financiële mindset die zij in korte tijd helder heeft toegelicht was een eye-opener voor de toehoorders en zorgde voor    
                           levendige gesprekken en leverde voor velen een nieuwe zienswijze op.

                          Namens sociëteit ” het Delfts Meisjeshuis” Carlien van der Zwet.

vrouw en busynessTineke heeft een presentatie gehouden met als thema, “verander je kijk op financiën en verdien geld als water” Een aansprekend onderwerp waarbij Mindset bepalend is. Tineke gaf ons, in een interactieve setting, nieuwe inzichten in onze belemmerende overtuigingen wat betreft geld  
verdienen. Goed om mee aan de slag te gaan! 
Stieneke Baas, namens vrouwennetwerk “Vrouw en Business Groene Hart”

EF logo

Beste Tineke,
Heel hartelijk dank voor het verzorgen van het programma van EF gisteren. We vonden het onderwerp zeer prikkelend, en ik hoop dat de vele zaadjes die je hebt weten te planten gaan uitkomen!
Barbara Houwers, namens “Entre Femmes-Gooi”

 

De druk van lage inkomsten voelde oncomfortabel, ik wilde juist veiligheid voor mezelf creëren.
Ik realiseerde me dat door deze emoties, ik juist het leven leidde dat ik nou nèt niet wilde.
Tijdens de cursus heb ik de stap kunnen zetten om mijn leven heel anders in te gaan richten en naar een ander land te verhuizen. Mijn bedrijf kan ik daar gewoon voort zetten.

De levensstandaard ligt daar lager. Ik kan daar ook mijn hobby (duiken) uitoefenen, wat ik heel erg miste in Nederland.
Ik zie nu juist weer ontzettend veel mogelijkheden en kansen. Ik begrijp nu veel beter wat me belemmerde in mijn financiële situatie. Ik ben zelf diegene die bepaalt hoe ik tegen zaken aankijk. De negatieve overtuigingen m.b.t. geld zijn de deur uit.
Marjan Visser (internet marketing specialist)

 

Agnieszka Bos zei over de lezing: 
filmpje

© 2015 power-events.eu | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | GW Media