Welkom op de informatiepagina

van het online TVprogramma

”Interview de Experts, serie”

Iedere maand interview ik een topondernemer uit Nederland. Het interview duurt een half uur en daarna kun je nog vijftien minuten vragen stellen, via Facebook.
Het eerste interview is in december

Stel je eens voor wat je allemaal kunt gaan leren!
Als je iedere maand een tip uit de interviews implementeert, hoe ziet je bedrijf er dan over een jaar uit?

Interview de Experts, serieHet bronzen pakket

Je krijgt iedere maand automatisch een link in je e-mail, zodra de afspraak met de topondernemer is gemaakt ontvang jij een mail, met datum en tijdstip. Dan kun je het direct in je agenda zetten.
De tijden kunnen wisselen; ze zijn afhankelijk van de agenda’s.
Via de besloten facebookgroep kun je tijdens het interview  vragen stellen aan de topondernemer.
Wil je een uitnodiging voor deze groep maak dit dan even kenbaar via deze link.

https://www.facebook.com/groups/325979240875594/

Je betaalt helemaal niets om live naar de interviews te kijken!
Je bent nu al automatisch bronzen lid.

Je investering voor het bronzen lidmaatschap is: Gratis!

Interview de Experts, serie

Het zilveren pakket

Kies je voor zilver, dan hoef je gene interview meer te missen.

 • Het opgenomen interview word je na afloop per e-mail toegestuurd. Zo hoef je nooit een interview te missen.


Je investering voor het zilveren lidmaatschap is nu, maar:  € 9,50  per maand.

Deelname is voor minimaal zes maanden.
Je betaalt dus € 57,00. 

Interview de Experts, serieHet gouden pakket

Kies je voor goud dan gun je jezelf het beste.
Je geniet van alle voordelen van het zilveren pakket + wat hieronder vermeld staat.

 • Zodra de afspraak is gepland staat de datum op de afgeschermde leden website. Jij krijgt daar toegang toe.
 • Je kunt tijdens het interview vragen stellen via de besloten Facebookgroep.
 • Het opgenomen interview komt op de ledenwebsite te staan. Het blijft daar tot het volgende interview staan.
 • Je kunt voor aanvang, via e-mail, je vraag voor de spreker indienen. Zo help je mee om het interview vorm te geven.
 • Sommige sprekers zullen iets bijzonders doen voor de deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsbezoek, een kortingsbon of andere leuke gratis acties. Deze zijn alleen toegankelijk voor de gouden leden.
 • Je ontvangt bovendien het opgenomen webinar, “De Ondernemersklas”. Daarin worden onder andere dertien belangrijke valkuilen van ondernemers besproken.

Je investering voor het gouden lidmaatschap is tijdelijk maar:
€ 47,00  per maand.

Deelname is voor minimaal zes maanden.
Je krijgt de zesde maand gratis.

Je betaalt geen € 282,00, maar € 235,00.  
Je krijgt als bonus direct toegang tot de cursus “The Money Breakthrough Method” ter waarde van € 197,00. Deze cursus volg je in je eigen tempo, achter je eigen PC

Het Diamanten pakketdiamant pakket

Als je voor twaalf maanden een gouden plek reserveert, dan ben je diamant.
Je geniet van alle voordelen van het gouden pakket + wat hieronder vermeld staat.

 • Je krijgt als extra een gratis toegangsticket voor het tweedaagse seminar “MindPower &Money” dat in mei plaats zal vinden. De investering voor dit seminar is
  € 347,00. Jij betaald niets.
 • Je betaald maar voor tien maanden
 • En als laatste organiseer ik een online Matermindcall voor alle diamanten jaarleden rond de vraag; “Wat is de beste Financiële Mindset voor een ondernemer”

Je investering voor het Diamanten pakket aan de “Interview de Experts, serie” is maar:
€ 43,00 per maand. (minimaal 1 jaar)

Deelname is voor 12 maanden. 
Je krijgt 2 maanden gratis.

Je betaalt geen € 516,00 euro, maar € 430,00.

Interview de Experts, serie

Hoe denken topondernemers?

 

Nog even alles voor je op een rij:

upgradeschema klein De prijs van zilver is verlaagd naar 9,50 euro, per maand

zilver betaalbutton

gouden betaalbuttondiamant betaalbutton

 

 

 

 

 

Naam: Zarayda Groenhart

Bedrijfsnaam: TheWhyGirl

Maand: Maart

Meer info:

Zarayda Groenhart is televisie- en radiopresentator en sinds jaar en dag ondernemer met haar online platform TheWhyGirl. Gewapend met een rugzak ‘waaroms’ gaat ze op onderzoek uit en praat ze met vrouwen over de keuzes die ze maken op het gebied van werk & liefde, waarbij haar nieuwsgierigheid haar kompas is.
Het succes trok al snel de aandacht van TLC, waarna de afleveringen afgelopen zomer dagelijks te zien waren op de vrouwenzender. Deze samenwerking zet zich momenteel voort waarin Zarayda tot juryvoorzitter is benoemd voor de online competitie die TLC is gestart op zoek naar nieuw presentatie talent.
Voortbordurend op de grote ontwikkelingen van TheWhyGirl start Zarayda halverwege oktober als coach een eerste online cursus in het produceren van een online tvshow en kwam haar boek ‘Het Waarom meisje’ deze maand uit.
Het ondernemerschap gaat gepaard met zowel successen als strubbelingen en met haar zelfspot, humor en inmiddels opgedane kennis schreef Zarayda hierover een serie columns in de NRC Next.
Het schrijven komt hiermee niet uit de lucht vallen; ze schreef als freelance journalist al enige tijd voor bladen als Viva, Nieuwe Revu en de VARA gids.
Zarayda Groenhart werd bekend bij het grote publiek als presentator en programmamaker voor BNN. Daar presenteerde ze vijf jaar lang programma’s als Spuiten&Slikken, Try Before You Die, Nu We Er Toch Zijn en 24/7.
Begin 2013 was ze een van de geliefde hoofdverdachten in een nieuwe reeks van Wie is de Mol, maar viel net voor de finale af.
Zarayda’s CV toppen we af met haar wekelijkse radioshow CritiXop de zender FunX, een actualiteitenprogramma waarin ze met de luisteraars discussieert over maatschappelijke thema’s.

Zijn/haar slogan:

'Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it.'

Naam: René Savelberg

Bedrijfsnaam: MCsense

Maand: September

Meer info:

René Savelberg wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment.
Na zijn opleidingen in NL en USA werkte hij 14 jaar bij McDonald’s NL, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Hij heeft verschillende bedrijven in NL, Spanje en de USA opgericht, waar hij ook jarenlang met zijn gezin gewoond heeft.
Op basis van zijn management- en ondernemerservaringen heeft hij in 2010 ‘McSense Business Accelerators’ opgericht – een groeikrachtburo met inmiddels 40 praktijkprofessionals wat bedrijven en organisaties begeleidt bij het ontwikkelen van  groeikracht en High Performance organisaties.
René bekleed ook diverse adviesfuncties bij non-profit organisaties binnen en buiten Nederland en is key-note speaker, publicist en auteur op het gebied van groeikracht en High Performance.
Zijn boek ‘Het geheim van groeikracht’ verscheen op 19 december 2013 en heeft 120 dagen in de Managementboek top–100 gestaan.

Zijn/haar slogan:

Geloof in jezelf, groei en verover de wereld

Naam: Jacqueline Zuidweg

Bedrijfsnaam: Zuidweg & Partners

Maand: juni

Meer info:

Jacqueline Zuidweg (Goes, 12 juli 1965) is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Na haar universitaire studie Nederlands recht in 1988 werkte Jacqueline 6 jaar als juriste bij een adviesbureau voor het MKB. Jacqueline is in 1994 gestart met haar onderneming om MKB-ondernemers bij te staan die in financieel zwaar weer verkeren. Inmiddels heeft de schuldhulpverleningsorganisatie, die 65 medewerkers telt, ruim 20.000 ondernemers bijgestaan. In het SBS6 tv-programma ‘Hoeveel ben je waard?’ licht zij als financieel expert de financiële situatie door van particulieren en ondernemers. Voorts is Jacqueline bestuurslid van Stichting Jong Ondernemen ter stimulering van het ondernemerschap in het onderwijs. Haar 1e boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan!’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden, is in 2013 verschenen. Onlangs is zij gestart met een nieuw initiatief MKBdoorstart.nl, een publiek private samenwerking ten behoeve van de ondernemer in zwaar weer. 

Zijn/haar slogan:

“Hoe kan het leuker, hoe kan het beter?”

Naam: Henkjan Smits

Bedrijfsnaam:

Maand: Mei

Meer info:

Henkjan werd voor het grote publiek bekend als juryvoorzitter van het RTL4-programma Idols om zijn meedogenloze feedback. Na vele talentenjachten te hebben gejureerd werd hij in 2007 tv-presentator van o.a. Het Beste Idee Van Nederland. Inmiddels is hij een veel geziene spreker op congressen en incompany events.

Henkjan’s verhaal gaat voornamelijk over reputatiemanagement als gevolg van gedrag, imago, talenten inzetten en communicatie. Henkjan ondervindt aan den lijve hoe lastig het is om een reputatie te veranderen bij het aanpassen van je merk. Hierin is communicatie een belangrijke speler. Bij het communiceren in deze veranderende tijd wordt ‘social media’ vaak ingezet. Henkjan leert bedrijven hoe dit te doen met een duidelijke strategische visie.

Waar Henkjan bij artiesten altijd op zoek is naar de X Factor zoekt hij in het zakenleven naar de Business X Factor. Hij vertelt er inspirerend over aan de hand van voorbeelden uit o.a. de entertainmentindustrie. Kennis over de Business X Factor dwingt je het beste uit jezelf en je organisatie te halen en geen genoegen te nemen met resultaten waar je niet honderd procent tevreden over bent.

Zijn/haar slogan:

"Gedachten scheppen realiteit"

Naam: Simen Schimmel

Bedrijfsnaam: Greetz

Maand: April

Meer info:

Bedrijfskundige Simen Schimmel (39) heeft diverse successen geboekt als bedenker van emotieproducten. Op het moment is hij mede-eigenaar van de online kaartenwinkel Greetz.

De voorganger van dit bedrijf won in 2002 de LifeWire Young Business Award, een initiatief van Shell en het Ministerie van Economische Zaken. In 2004 introduceren Schimmel en medeoprichter Van Vulpen de eerste online service voor het versturen van echte wenskaarten; Greetz. Met meer dan vijfentwintig miljoen verstuurde wenskaarten. In totaal werken er vandaag de dag ruim 80 mensen bij Greetz, allen met als missie: ‘Greetz makes you feel special’.

Simen Schimmel is daarbij verantwoordelijk voor het Greetz product en merk. Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe kansen: hij is vandaag bezig met het Greetz van morgen.

Hij is trots op deze innovatieve club mensen. Zij hebben allen kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een visie is mooi en noodzakelijk, maar uiteindelijk bepaalt de uitvoering het succes. En gelukkig kunnen zij vaak successen vieren!

Zijn/haar slogan:

"If you can dream it, you can do it"

Naam: Scarlett Kwekkeboom

Bedrijfsnaam: Janse & Janse BV.

Maand: Maart

Meer info:

In 1993, na het overlijden van haar vader nam ze op 25-jarige leeftijd direct de leiding over van verschillende technische bedrijven in Nederland en België.

Op 12 februari 2001 werd aan Scarlett Kwekkeboom, directeur/eigenaar van Istimewa Elektro, de prestigieuze prijs “zakenvrouw van het jaar” (Prix Veuve Cliquot) toegekend.

Sinds 1997 is zij directeur/eigenaar van Pep Investment waarmee zij participeert in veelbelovende MKB-ondernemingen. 

In 2008 heeft zij een nieuwe onderneming opgericht, Janse & Janse BV.
Haar missie is het, om ondernemingen en ondernemers het beste uit zichzelf te laten halen. Met een no-nonsens aanpak wordt er gewerkt aan zichtbaar resultaat op de lange termijn. Dit gebeurt door het structureren van interne en externe processen op het gebied van strategie, imago en klantgerichtheid. 

Scarlett gelooft zeer sterk in het aangaan van partnerships.

 

Zijn/haar slogan:

“De toekomst behoort die mensen toe, die mogelijkheden zien, voordat ze vanzelfsprekend worden.”

Naam: Irene Schreuder – Tjoa

Bedrijfsnaam: Vision for health

Maand: Februari

Meer info:

Irene is een marketeer in hart en nieren.
Ze is wars van standaard ideeën en het zaken steeds weer op dezelfde wijze uitvoeren.
In 1993 won zij de prestigieuze prijs, Nederlands, zakenvrouw van het jaar, (Prix Veuve Cliquot) 
Ze had haar eigen TVprogramma, waarbij ze zichzelf en haar bedrijf goed in de picture zette. Zij was hierin een trendsetter want grote adverteerders zagen daar destijds nog  niets in.
Samen met haar man richtte zij het bedrijf Bio-Dermal op. Dat bedrijf is inmiddels overgenomen door Numico.
Ook hier waren zij een voorloper, dit keer op het gebied van natuurlijk verantwoorde huidverzorgings producten. Met respect voor natuur en gebruiker.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Inmiddels heeft zij, samen met haar man weer een bedrijf waarbij gezond leven centraal staat. Vision for health, met huidverzorginsproducten en gezond eten, bevorderende producten.

Irene is intuïtief, natuurlijk denkt ze ook logisch na en maakt ze haar rekensommen, maar als iets goed voelt dan doet zij het en daar heeft ze nog nooit spijt van gehad.

Zijn/haar slogan:

"Doe het zelf als je het kunt"

Naam: Wim van der Zande

Bedrijfsnaam: G.I. Dynamics

Maand: Januari

Meer info:

Wim heeft, na jaren in loondienst te hebben gewerkt bij grote industriële bedrijven, de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.
Al na twee jaar zat hij aan tafel met internationale overheden die miljoenenorders bij hem plaatsten. 
Zijn bedrijf heeft de rechten van een bijzonder slimme technologie verworven.
Met dit proces wordt het mijnproces veel veiliger en ook nog eens goedkoper. Ook voor de gas en olie winning wordt dit speciale proces gebruikt.
Hierdoor is er minder belasting voor de natuur en meer veiligheid voor de werknemers.
Wim is een netwerker pur sang.
Naast dat hij de helft van zijn tijd aan de andere kant van de wereld doorbrengt vindt hij ook nog tijd om bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun processen.

Zijn/haar slogan:

"We are where we are, let's go"

Naam: Bernd Schneider

Bedrijfsnaam: International Innovation Company

Maand: December

Meer info:

Leeftijd: 62 jaar

Opleiding: mulo en detailhandelschool. Bernd begon als wijn- en kaashandelaar. Hij brak door met de VacuVin en richtte vervolgens het succesvolle bedrijf IIC op.

Als wijnhandelaar ontdekte Bernd dat aangebroken wijn langer houdbaar is als je de fles vacuüm zuigt. Vervolgens schakelde hij mensen met verstand van kunststof in om de Vacu Vin te ontwikkelen. In 1986, na een Telegraaf-artikel, had hij ineens duizend aanvragen. Tegenwoordig heeft VacuVin een uitgebreid assortiment.

Daarnaast richtte Bernd Schneider Stichting Het Beste Idee van Nederland (BIN) op, waarvan hij nog steeds voorzitter is. In 2008 heeft Bernd BIN en Vacu Vin omgevormd tot één bedrijf: International Innovation Company bv (ICC). Dat heeft nu wereldwijd acht kantoren en er zijn inmiddels al zo’n honderd technische studenten bij zijn bedrijf afgestudeerd.

Bernd Schneider staat ook aan de basis van de Stichting Sharing Success. Die stichting stimuleert succesvolle ondernemers een deel van hun winst over te maken naar het Liliane Fonds. 

Zijn/haar slogan:

"Kennis moet je delen"

 

Heb je nog vragen, dan kun je mij via info@power-events.eu bereiken.

Tot snel.

Op jouw succes,

Tineke Rensen