Hoe word je succesvol als ondernemer?

 

Aan wie kun je dat beter vragen dan aan succesvolle ondernemers zelf?

In 2014 heb ik veel succesvolle ondernemers geïnterviewd.
Deze interviews zijn opgenomen.
Er worden ook vragen van kijkers beantwoord.
Ieder interview duurt een uur en je kunt er naar kijken wanneer je wilt.

 

Kijk hieronder voor de ondernemers.

 

NAAM: RENÉ SAVELBERG
BEDRIJFSNAAM: MCSENSE
MEER INFO:

René Savelberg wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment.
Na zijn opleidingen in NL en USA werkte hij 14 jaar bij McDonald’s NL, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Hij heeft verschillende bedrijven in NL, Spanje en de USA opgericht, waar hij ook jarenlang met zijn gezin gewoond heeft.
Op basis van zijn management- en ondernemerservaringen heeft hij in 2010 ‘McSense Business Accelerators’ opgericht – een groeikrachtburo met inmiddels 40 praktijkprofessionals wat bedrijven en organisaties begeleidt bij het ontwikkelen van groeikracht en High Performance organisaties.
René bekleed ook diverse adviesfuncties bij non-profit organisaties binnen en buiten Nederland en is key-note speaker, publicist en auteur op het gebied van groeikracht en High Performance.
Zijn boek ‘Het geheim van groeikracht’ verscheen op 19 december 2013 en heeft 120 dagen in de Managementboek top–100 gestaan.

Zijn slogan:
GELOOF IN JEZELF, GROEI EN VEROVER DE WERELD

———————————————————————————————————————————————————–

NAAM: JACQUELINE ZUIDWEG
BEDRIJFSNAAM: ZUIDWEG & PARTNERS
MEER INFO:

Jacqueline Zuidweg (Goes, 12 juli 1965) is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Na haar universitaire studie Nederlands recht in 1988 werkte Jacqueline 6 jaar als juriste bij een adviesbureau voor het MKB. Jacqueline is in 1994 gestart met haar onderneming om MKB-ondernemers bij te staan die in financieel zwaar weer verkeren. Inmiddels heeft de schuldhulpverleningsorganisatie, die 65 medewerkers telt, ruim 20.000 ondernemers bijgestaan. In het SBS6 tv-programma ‘Hoeveel ben je waard?’ licht zij als financieel expert de financiële situatie door van particulieren en ondernemers. Voorts is Jacqueline bestuurslid van Stichting Jong Ondernemen ter stimulering van het ondernemerschap in het onderwijs. Haar 1e boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan!’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden, is in 2013 verschenen. Onlangs is zij gestart met een nieuw initiatief MKBdoorstart.nl, een publiek private samenwerking ten behoeve van de ondernemer in zwaar weer.

Haar slogan:
“HOE KAN HET LEUKER, HOE KAN HET BETER?”

———————————————————————————————————————————————————–

NAAM: HENKJAN SMITS
BEDRIJFSNAAM:
MEER INFO:

Henkjan werd voor het grote publiek bekend als juryvoorzitter van het RTL4-programma Idols om zijn meedogenloze feedback. Na vele talentenjachten te hebben gejureerd werd hij in 2007 tv-presentator van o.a. Het Beste Idee Van Nederland. Inmiddels is hij een veel geziene spreker op congressen en incompany events.

Henkjan’s verhaal gaat voornamelijk over reputatiemanagement als gevolg van gedrag, imago, talenten inzetten en communicatie. Henkjan ondervindt aan den lijve hoe lastig het is om een reputatie te veranderen bij het aanpassen van je merk. Hierin is communicatie een belangrijke speler. Bij het communiceren in deze veranderende tijd wordt ‘social media’ vaak ingezet. Henkjan leert bedrijven hoe dit te doen met een duidelijke strategische visie.

Waar Henkjan bij artiesten altijd op zoek is naar de X Factor zoekt hij in het zakenleven naar de Business X Factor. Hij vertelt er inspirerend over aan de hand van voorbeelden uit o.a. de entertainmentindustrie. Kennis over de Business X Factor dwingt je het beste uit jezelf en je organisatie te halen en geen genoegen te nemen met resultaten waar je niet honderd procent tevreden over bent.

Zijn slogan:
"GEDACHTEN SCHEPPEN REALITEIT"

———————————————————————————————————————————————————–

NAAM: SIMEN SCHIMMEL
BEDRIJFSNAAM: GREETZ
MEER INFO:

Bedrijfskundige Simen Schimmel (39) heeft diverse successen geboekt als bedenker van emotieproducten. Op het moment is hij mede-eigenaar van de online kaartenwinkel Greetz.

De voorganger van dit bedrijf won in 2002 de LifeWire Young Business Award, een initiatief van Shell en het Ministerie van Economische Zaken. In 2004 introduceren Schimmel en medeoprichter Van Vulpen de eerste online service voor het versturen van echte wenskaarten; Greetz. Met meer dan vijfentwintig miljoen verstuurde wenskaarten. In totaal werken er vandaag de dag ruim 80 mensen bij Greetz, allen met als missie: ‘Greetz makes you feel special’.

Simen Schimmel is daarbij verantwoordelijk voor het Greetz product en merk. Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe kansen: hij is vandaag bezig met het Greetz van morgen.

Hij is trots op deze innovatieve club mensen. Zij hebben allen kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een visie is mooi en noodzakelijk, maar uiteindelijk bepaalt de uitvoering het succes. En gelukkig kunnen zij vaak successen vieren!

Zijn slogan:
"IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT"

———————————————————————————————————————————————————–

NAAM: SCARLETT KWEKKEBOOM
BEDRIJFSNAAM: JANSE & JANSE BV.
MEER INFO:

In 1993, na het overlijden van haar vader nam ze op 25-jarige leeftijd direct de leiding over van verschillende technische bedrijven in Nederland en België.

Op 12 februari 2001 werd aan Scarlett Kwekkeboom, directeur/eigenaar van Istimewa Elektro, de prestigieuze prijs “zakenvrouw van het jaar” (Prix Veuve Cliquot) toegekend.

Sinds 1997 is zij directeur/eigenaar van Pep Investment waarmee zij participeert in veelbelovende MKB-ondernemingen.

In 2008 heeft zij een nieuwe onderneming opgericht, Janse & Janse BV.
Haar missie is het, om ondernemingen en ondernemers het beste uit zichzelf te laten halen. Met een no-nonsens aanpak wordt er gewerkt aan zichtbaar resultaat op de lange termijn. Dit gebeurt door het structureren van interne en externe processen op het gebied van strategie, imago en klantgerichtheid.

Scarlett gelooft zeer sterk in het aangaan van partnerships.

Haar slogan:
“DE TOEKOMST BEHOORT DIE MENSEN TOE, DIE MOGELIJKHEDEN ZIEN, VOORDAT ZE VANZELFSPREKEND WORDEN.”

———————————————————————————————————————————————————–

NAAM: IRENE SCHREUDER – TJOA
BEDRIJFSNAAM: VISION FOR HEALTH
MEER INFO:

Irene is een marketeer in hart en nieren.
Ze is wars van standaard ideeën en het zaken steeds weer op dezelfde wijze uitvoeren.
In 1993 won zij de prestigieuze prijs, Nederlands, zakenvrouw van het jaar, (Prix Veuve Cliquot)
Ze had haar eigen TVprogramma, waarbij ze zichzelf en haar bedrijf goed in de picture zette. Zij was hierin een trendsetter want grote adverteerders zagen daar destijds nog niets in.
Samen met haar man richtte zij het bedrijf Bio-Dermal op. Dat bedrijf is inmiddels overgenomen door Numico.
Ook hier waren zij een voorloper, dit keer op het gebied van natuurlijk verantwoorde huidverzorgings producten. Met respect voor natuur en gebruiker.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Inmiddels heeft zij, samen met haar man weer een bedrijf waarbij gezond leven centraal staat. Vision for health, met huidverzorginsproducten en gezond eten, bevorderende producten.

Irene is intuïtief, natuurlijk denkt ze ook logisch na en maakt ze haar rekensommen, maar als iets goed voelt dan doet zij het en daar heeft ze nog nooit spijt van gehad.

Haar slogan:
"DOE HET ZELF ALS JE HET KUNT"

———————————————————————————————————————————————————–

NAAM: WIM VAN DER ZANDE
BEDRIJFSNAAM: G.I. DYNAMICS
MEER INFO:

Wim heeft, na jaren in loondienst te hebben gewerkt bij grote industriële bedrijven, de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.
Al na twee jaar zat hij aan tafel met internationale overheden die miljoenenorders bij hem plaatsten.
Zijn bedrijf heeft de rechten van een bijzonder slimme technologie verworven.
Met dit proces wordt het mijnproces veel veiliger en ook nog eens goedkoper. Ook voor de gas en olie winning wordt dit speciale proces gebruikt.
Hierdoor is er minder belasting voor de natuur en meer veiligheid voor de werknemers.
Wim is een netwerker pur sang.
Naast dat hij de helft van zijn tijd aan de andere kant van de wereld doorbrengt vindt hij ook nog tijd om bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun processen.

Zijn slogan:
"WE ARE WHERE WE ARE, LET'S GO"

———————————————————————————————————————————————————–

NAAM: BERND SCHNEIDER
BEDRIJFSNAAM: INTERNATIONAL INNOVATION COMPANY
MEER INFO:

Leeftijd: 62 jaar

Opleiding: mulo en detailhandelschool. Bernd begon als wijn- en kaashandelaar. Hij brak door met de VacuVin en richtte vervolgens het succesvolle bedrijf IIC op.

Als wijnhandelaar ontdekte Bernd dat aangebroken wijn langer houdbaar is als je de fles vacuüm zuigt. Vervolgens schakelde hij mensen met verstand van kunststof in om de Vacu Vin te ontwikkelen. In 1986, na een Telegraaf-artikel, had hij ineens duizend aanvragen. Tegenwoordig heeft VacuVin een uitgebreid assortiment.

Daarnaast richtte Bernd Schneider Stichting Het Beste Idee van Nederland (BIN) op, waarvan hij nog steeds voorzitter is. In 2008 heeft Bernd BIN en Vacu Vin omgevormd tot één bedrijf: International Innovation Company bv (ICC). Dat heeft nu wereldwijd acht kantoren en er zijn inmiddels al zo’n honderd technische studenten bij zijn bedrijf afgestudeerd.

Bernd Schneider staat ook aan de basis van de Stichting Sharing Success. Die stichting stimuleert succesvolle ondernemers een deel van hun winst over te maken naar het Liliane Fonds.

Zijn slogan:
"KENNIS MOET JE DELEN"

———————————————————————————————————————————————————–

 

Je investering om deze 8 interviews te bekijken is: € 137,00

klik op deze link om je aan te melden:

https://tinekerensen.nl/product/power-interviews/

 

© 2015 power-events.eu | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | GW Media