geef je concurrenten het nakijken

Het boek "Geef je Concurrenten het Nakijken", kwam in juli 2015 uit.

Waar gaat het boek over?

 

Geef je concurrenten het nakijken is een boek voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen, maar daar in de praktijk (te) weinig aan toekomen. Het boek biedt hen de mogelijkheid om van een afstandje kritisch naar zichzelf te kijken en te ontdekken wat de gevolgen zijn van hun denken en doen voor het bedrijf. De ondernemer is immers de sleutelfiguur die zijn of haar stempel op de activiteiten drukt. In de waan van de dag raakt dat besef echter wel eens op de achtergrond. Voor elke ondernemer die dat overkomt, bevat dit boek tal van nuttige eye-openers.

 

Geef je concurrenten het nakijken koppelt de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer aan acht aspecten van het ondernemerschap, gebaseerd op het onderliggend model. Dat model is ‘De Blauwdruk voor een succesvolle BusinessMakeOver’ en het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Mindset (hoe spelen onbewuste overtuigingen een rol bij het al dan niet slagen als ondernemer).
  • Plannen (met onder andere missie, visie, kernwaarden en begroten).
  • Personal branding (van de ondernemer zelf, dus niet van het bedrijf).
  • Slimme businesstools (de inzet van slimme internettools en sociale media).
  • Team (hoe zorg je dat ze vóór je werken in plaats van dat ze plichtmatig aan de slag gaan).
  • Groeikracht (over je bedrijf opschalen en klaar maken voor grote groeikansen).
  • Relaxed werken (luister eens wat meer naar je lijf, je energie en je intrinsieke motivatie).
  • Hulptroepen (over de kracht van klankborden, mentoring en persoonlijke ontwikkeling).

De Blauwdruk is ontwikkeld door Tineke Rensen en kwam tot stand na jarenlang gesprekken te hebben gevoerd met ondernemers. Haar conclusie is dat veel ondernemers de professionalisering van hun bedrijf achterwege laten omdat het teveel tijd kost of omdat ze simpelweg niet goed weten hoe en waar te beginnen. En het ondernemen op deze wijze gaat vaak heel lang goed, maar creëert wel onnodige stress. Met de 8 stappen van de blauwdruk wordt het de lezer snel duidelijk welke professionaliseringsslag(en) er doorgevoerd kan(kunnen) worden.

 

Grote kracht van het boek is dat het de lezer niet alleen confronteert met het eigen gedrag, maar ook tal van, direct in de praktijk toepasbare tips en adviezen aanreikt. Want Geef je concurrenten het nakijken is vooral een boek dat de lezer laat zien hoe het anders en beter kan. Niet voor niets sluit ieder hoofdstuk van het boek af met de vraag: hoe verdien ik hier geld mee?

Bij het boek krijg je ook exclusief toegang tot de online learning community. Hier staan oefeningen die je kunt doen, er staan opgenomen interviews en er is nog veel meer op deze webpagina te vinden, waardoor het lezen van dit boek je echt brengt wat het belooft. In het boek staat hoe je toegang tot deze webpagina krijgt.

Recensies

"Wanneer je ondernemers ongevraagd wilt vertellen dat er dingen zijn die ze in hun onderneming kunnen verbeteren dan moet je van goede huize komen. Als voormalig topsporter, meer dan 25 jaar ondernemerschap en een kwalificatie als beste vrouwelijke ondernemer van Zuid Holland (1998) heeft Tineke Rensen die staat van dienst". 
Roy van den Anker
SuccesGeneration

"Normaal gesproken leg ik een nieuw boek opzij indien de eerste bladzijden me niet "triggeren". Dat is met dit boek van Tineke niet het geval. Chapeau! Het leest lekker en is zo geschreven dat je door wil blijven gaan en nieuwsgierig bent naar wat gaat komen. Het is heel praktisch en heeft mij gestimuleerd om een aantal zaken betreffende mijn zaak nog eens goed te bekijken. Mijn complimenten!"
Hans Verleun
TalentSelectie Company

"Het is uitdagend geschreven en heel makkelijk leesbaar voor mij. De tips en tools die aangedragen worden, zijn uitvoerbaar in ieder bedrijf". 
Floor Vogels
Bon Floor

Bestel nu jouw exemplaar

Aanmelden kan helaas niet met een e-mailadres dat begint met info@…… dus gebruik hiervoor een ander e-mailadres.

De prijs voor het boek bedraagt € 27,00 inclusief verzendkosten.
Betalen kan gewoon via Ideal.
De levertijd zal omstreeks 7 werkdagen bedragen

Op jouw succes,

Groet,

Tineke

 
 Koop een exemplaar

van het boek 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 power-events.eu | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | GW Media