fair4hair“Het gaat heel goed na het coachingtraject bij Tineke. Ik heb de zaak verbouwd. Ik heb mijn prijzen verhoogd en dat verliep prima. Klanten gingen helemaal niet op zoek naar een ander bedrijf. Als het even tegenzit neem ik het zoals het komt en ik heb er vertrouwen in dat er een oplossing komt. Mijn agenda puilt uit van de klanten. Ik draai meer omzet dan voorheen. Tineke heeft de juiste zaken uitvergroot, dat was heel leerzaam. Mijn financiële Mindset werkt nu voor me i.p.v. tegen me."

 

Danielle Monsels, Kapsalon Fair4hair

“ Door de onbewuste overtuiging, vrouwen wijzen mij toch af, kon ik slecht samenwerken met vrouwen. Ik was altijd meer een mannenmens. Na de fantastische coaching van Tineke heb ik dit op alle niveaus los kunnen laten. Ik heb nu een zakelijke partner gevonden (vrouw) waarmee ik met mijn bedrijf door kan groeien op een snelle, gemakkelijkere en professionele manier”.

 

Anoniem.

marjan crabtree“Ik zag Tineke tijdens een presentatie. Ze deed daar een oefening, waarmee ik direct geld verdiende. Ik dacht dat ik er nooit dommer van zou worden als ik coaching van haar zou krijgen. De coaching spitste zich vooral toe op mijn relatie met geld. Tineke kon tevens heel goed meedenken met mijn bedrijf en hoe ik dat verder kon uitbouwen en dat versterkte elkaar. Ik kon direct andere acties ondernemen en dat heeft me geen windeieren gelegd. Mijn omzet is in 5 maanden tijd verdubbeld”.

Marjan Crabtree The ICTGirl

logo_pp_offset

 

Piet Pipping
PP Offset
Hij had in 2012, 19 % NETTO WINST. Hij startte pas in September 2012 met coaching.

Toen ik startte bij Tineke had ik veel wanbetalers. Ik lag er soms wakker van. Ik kreeg steeds te horen dat men niet kon betalen en nam dat voor waar aan. Ook werkte ik voor een lage marge en dacht ik dat ik, in mijn branche, de drukkerijwereld, al lang blij mocht zijn dat ik nog genoeg klanten had.

Ik was soms niet te spreken over de manier waarop nieuwe klanten probeerden, mij het vel over de oren te trekken met als motto, voor jou 10 anderen. Dan zakte ik maar weer met de prijs omdat ik dacht; iedere klant is er weer één. Mijn marge verhogen per 1 januari kwam niet in mijn woordenboek voor. Ik zakte juist steeds met mijn marge omdat ik bang was om klanten te verliezen.

Ik heb Tineke enkele sessies als businesscoach ingehuurd en het resultaat is verbluffend. We hebben o.a. aan een grote, onbewuste, saboteur van mij gewerkt. Verder heb ik nu een systeem opgezet voor achterstallige betalingen. Ik snap nu waarom mijn klanten ervoor kozen om andere instanties eerst te betalen. Ook heb ik meer inzicht heb in mijn financiële gegevens.

Klanten die mijn prijs niet willen betalen, daarvoor werk ik niet meer. Ik heb het nog steeds druk genoeg, ik heb dus helemaal niet minder werk, waar ik wel bang voor was. Tineke liet me inzien waarom ik het te druk had en alsmaar over moest werken en toch nog steeds vond dat de financiële beloning niet naar verhouding was.

Tineke liet me inzien dat ik een uitzonderlijk goede service leverde. Ik vond dat niet meer dan normaal.
Nu benadruk ik dit veel meer naar mijn klanten toe en merk ik dat dit één van de belangrijkste redenen is/was waarom mijn klanten voor mij kiezen.

Inmiddels is het begin van het nieuwe jaar. Ik heb mijn marge verhoogd en toch heb ik al weer 7 nieuwe klanten binnen, in 2 weken tijd. Dit beloofd een geweldig jaar te worden ik zie het nu al aankomen.

Ik ben weer trots op mezelf als ondernemer. Ik heb meer zelfrespect gekregen. Zelfs collega ondernemers en mijn goede klanten merken het verschil aan me. Ik werk nog steeds hard, maar wel met veel meer plezier.Mijn klant is nog steeds koning, maar niet iedereen die mijn klant wil worden is ook mijn klant.

P.S. in 2012 in de tweede helft van het jaar, toen ik naar Tineke ging, is mijn omzet ineens gaan stijgen.
De voorgaande jaren stond ik stil of maakte ik een klein verlies.
Nu heb ik een "luxe probleem" want ik heb 19 % netto winst over 2012 en moet ik belasting gaan betalen.

 

Veron Goemans “Onlangs kwam ik in aanraking met de website van Tineke Rensen. Ik zag haar video over ‘hoe word ik miljonair’. Tineke vertelde mij dat ik onbewuste overtuigingen over geld had. Overtuigingen die mij nu belemmeren om veel meer geld te verdienen. Met behulp van haar coaching heb ik een aantal van die overtuigingen boven tafel gehaald.

 

Geweldig hoe zij dat met haar methode in zeer korte tijd voor elkaar heeft gekregen. De coachvragen waren allemaal ‘to the point’ en het leuke van Tineke is dat ze samen met mij bleef zoeken totdat ik de juiste belemmerende overtuiging te pakken had. Ik ben heel blij dat ik haar programma heb gevolgd. Ik sta nu vrij ten opzichte van geld. Ik heb geen belemmerende overtuigingen meer die mij ervan weerhouden om goed geld voor mijn diensten en producten te vragen.”
Veron Goemans, OpTop Consultancy

 

alice-150x150“Ik had altijd een gevoel van verkramping rondom geld. Als ik geld uitgaf voelde ik me vaak schuldig en was ik bang dat er later niet genoeg zou zijn. Ook ontweek ik de bankrekening als ik wist dat deze rood zou staan. Het gaf me onzekerheid en stress.

 

Door de Money Breaktrough Method, weet ik nu waar deze angst vandaan kwam en dit had helemaal niets met geld te maken. Het had te maken met iets uit mijn verleden waar ik al vaker aan had gewerkt. Dat dit ook impact kon hebben op mijn financiën had ik nooit kunnen bedenken.
De tools die Tineke me heeft aangereikt geven me vertrouwen, om mijn nieuw gedefinieerde doelgroep te gaan benaderen.

Ik heb nu een doel gesteld en snap nu ook dat dit essentieel is voor vooruitgang. Ik stond niet aan het roer van de financiën. Mijn bedrijf dobberde een beetje. Door de concrete oefeningen en vragen van de methode kwam ik op ideeën en te nemen stappen die ik voorheen niet had kunnen bedenken. En als ik ze al had bedacht dan had ik het niet gedurfd.

Ik voel mij nu krachtig en weet dat ik mijn financiële doel kan gaan halen. Ook heb ik allerlei nieuwe en concrete ideeën van Tineke gekregen waarmee ik mijn bedrijf weer verder uit kan gaan bouwen. Haar manier van coachen is betrokken en meelevend. Ze geeft voorbeelden uit haar eigen bedrijf en haar leven die zeer inspirerend zijn. Ze bleef doorvragen en nam geen genoegen met mijn eerste antwoord, wat vaak het gemakkelijkste antwoord was.

Af en toe was ze ook confronterend, om iets duidelijk te maken. Ik wist dat ze gelijk had. Eigenlijk zou iedereen deze training moeten doen. Als je positief verandert, wat vaak nodig is, om meer geld in je leven toe te laten, dan verandert je omgeving met je mee. Zowel mijn privé omgeving als mijn bedrijf gaan hier de vruchten van plukken.”
Alice Hartgers, Kleurrijk Alice

Francisca"Ik heb Tineke leren kennen tijdens een business event, waar ik er al snel achter kwam dat zij bovengemiddelde kwaliteiten bezit. Ik ben vrij kritisch, maar haar kennis op het gebied van het ondernemerschap en haar enorme drive met betrekking tot het realiseren van levensdoelen, hebben mij getriggerd om nauwer met haar in contact te komen. Ik ken haar eigenlijk nog maar pas, maar inmiddels heeft zij mij al voorzien van geweldig advies op zakelijk en persoonlijk vlak. Ik zie haar als een zeer gedreven en behulpzame coach, waar je gewoon veel aan hebt. Ook ben ik haar dankbaar dat ze haar netwerk heeft open gesteld en me heeft geïntroduceerd bij een mogelijke investeerder voor mijn bedrijf. Topvrouw dus 🙂

Francesca Kapar, Omniplab
jet spierings"En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!! In plaats van het afgelopen weekend met mijn allerliefste collega's naar Pinkpop te gaan, snif snif, koos ik voor een seminar over de kracht van geld, waar ik op alle fronten door de mangel ging………….. en er fris gewassen en gestreken weer uitkwam. Wat een kracht en inspiratie heb ik daar opgedaan!! Ik voel me fit en rijk en heb een boost voor jaren!! Fantastisch en briljant!!! Zwarte harten (kaartspel) dank Tineke Rensen en alle andere sprekers en deelnemers die ik hier heb ontmoet. Dit was een weekend om never nooit te vergeten!!"

Jet Spierings

© 2015 power-events.eu | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | GW Media