Video Testimonials

MindPower & Money 2013

 

Elisabeth Neutel:

Hoi Tineke,

wat een bijzonder weekend heb jij neergezet. Mijn verwachtingen totaal overtroffen. Het was een intieme groep en je kwetsbaarheid is uniek. Ik kijk uit naar de informatie over een hele waardevolle dag met Hedy. 
 
Zoals velen heb ik ook een mening over je Seminar en ik wil je twee dingen meegeven. Deze twee punten zijn in mijn ogen jouw kracht en dat van je team. Bewaak deze punten dat ze nooit naar beneden worden gebracht.
 
1. Jij en jouw team hebben ons buiten onszelf gebracht. Hiermee bedoel ik niet dat we het niet zelf hebben gedaan, maar ik bedoel hiermee dat jij en je team de kracht van onszelf bij ons hebben gelaten. Jullie hebben ons in onze eigen waarde gelaten en dat is een bijzondere kracht om in een heel team terug te hebben gezien.
 
2. De kracht om vanuit het publiek kritische punten te kunnen ontvangen en ombuigen, maakte mij perplex. Je liet het bij jezelf en bij de ander en op deze manier veranderde de ander en nog mooier ook de omgeving. Ongelooflijk om dit van zo dichtbij te mogen zien, waarvan ik alleen nog heb gelezen. 
 
Dus Tineke, prachtig neergezet!


Jet Spierings:

En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!! In plaats van het afgelopen weekend met mijn allerliefste collega’s naar Pinkpop te gaan, snif snif, koos ik voor een seminar over de kracht van geld, waar ik op alle fronten door de mangel ging………….. en er fris gewassen en gestreken weer uitkwam. Wat een kracht en inspiratie heb ik daar opgedaan!! Ik voel me fit en rijk en heb een boost voor jaren!! Fantastisch en briljant!!! Zwarte harten (kaartspel) dank Tineke Rensen en alle andere sprekers en deelnemers die ik hier heb ontmoet. Dit was een weekend om never nooit te vergeten!!

Lieve Tineke

Het is al weer bijna twee weken geleden dat ik bij jouw Mindpower & Money seminar was. En je hebt vast al heel veel leuke en lieve reacties gehad van de andere dames. Ik kan me niet anders voorstellen….;-)
De week na het seminar ben ik er even een weekje tussenuit geweest met mijn gezin en heb ik alles voor mezelf even laten bezinken. En dat was wel even heerlijk. Want wat gebeurde er veel met mij tijdens het seminar. Wat ben ik mezelf tegengekomen, wilde ik soms hard wegrennen en heb ik me kwetsbaar en naakt gevoeld. Maar wat was het het waard! Ik heb stappen gemaakt, ben in mijn spoor terecht gekomen en nieuwe keuzes gemaakt. En belangrijker nog…..ik onderneem nu ook eindelijk actie op wat ik graag wil. Ben er tijdens het seminar achter gekomen dat ik een boek wil schrijven en ben daar nu stappen in aan het zetten.
Ondanks de heftige roller coaster heb ik gisteren wel m’n eerste presentatie voor een groep gegeven (spreken voor groepen ben ik ook tijdens het seminar achter gekomen dat ik dat graag wil). En echt alles hield me tegen gisteren de hele dag en wat was ik nerveus maar….ik heb het gedaan en het ging goed! J Wat een power gaf en geeft dat! Ik kan weer verder voor mezelf. Tineke, ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik ben dat ik bij jouw seminar mocht en kon zijn. Ik kan wel zeggen dat het m’n leven heeft veranderd! Mijn dank is groot! Je bent een Top-Vrouw!

Yvon le Beyeuc

Hallo Tineke,

Ik wil je graag nog bedanken voor de mogelijkheid om deel te nemen aan jouw seminar via Tientjes.
Het was vermoeiend maar ook zo waardevol!.
Wij gaan elkaar zeker en vast nog vaker ontmoeten mooi mens!
Je hebt daar iets ongelooflijk moois weggezet met niet alleen jezelf maar ook een heel mooi scala aan inspirerende sprekers.
O ja, wat ik je gisteren nog niet verteld heb maar wat ik wel met je wil delen; Als er ooit iemand durft te beweren dat geld stinkt, mijn geld stinkt nooit! Ten eerste verdien ik het met heel hard en eerlijk werken en ten tweede loop ik regelmatig een parfumerie binnen om me te laven aan een nieuwe heerlijke geur en stop dan het teststrookje in mijn portemonnee. Zouden veel meer mensen mogen doen Dat maakt op het eind van de dag ook de wereld van de kassa-tellers waarschijnlijk een heel stuk aangenamer;)
Geniet van wat je doet en tot…………………
Patricia Fassaert

© 2015 power-events.eu | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | GW Media